ORDU İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 YILI MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI EĞİTİM KURUMLARININ YÖNETİCİLİKLERİNE İLK DEFA GÖREVLENDİRME KAPSAMINDA MÜDÜR / MÜDÜR YARDIMCILIĞI KADROSU MÜNHAL OLAN EĞİTİM KURUMLARININ LİSTESİ

Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarının Yöneticiliklerine İlk Defa (Sınava Dayalı Olarak) Görevlendirme Kapsamında Müdür Kadrosu Münhal Olan Eğitim Kurumlarının Listesine Ulaşmak için Tıklayınız.


Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarının Yöneticiliklerine İlk Defa (Sınava Dayalı Olarak) Görevlendirme Kapsamında Müdür Yardımcılığı Kadrosu Münhal Olan Eğitim Kurumlarının Listesine Ulaşmak için Tıklayınız.

 

 

 

Aybastı İlçesi Sefalık Şehit Sadık Kütük İlkokulu, Gölköy İlçesi Karahasan Ortaokulu, Korgan İlçesi Yazıcı Velittin Küçük Ortaokulu, Korgan İlçesi Çayırkent Şehit Nevzat Çatık İlkokulu kapatılmak üzere Bakanlığa sunulmuş olup Bakanlığımızca onaylandıktan sonra listeden çıkartılacaktır.

 

 

Karşıyaka Mahallesi Atatürk Bulvarı No 336/B Altınordu / ORDU - 0452 223 16 29 (30 31) / 0452 223 12 55

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.