ORDU İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019 Yılı ERASMUS+ Projelerinde İlimizden Büyük Başarı

2019 Yılı ERASMUS+ Projelerinde İlimizden Büyük Başarı

ERASMUS+ Programları Ana Eylem 1 ve Ana Eylem 2 alanında 2019 çağrı döneminde ilimiz genelinde 95 başvuru yapılmış olup; 13 proje hibe almaya hak kazanmıştır.

ERASMUS+ Programı Ana Eylem 1 (KA1) kapsamında 2019 yılı için ilimiz genelinde toplamda 9 proje doğrudan hibe almaya hak kazanmıştır Ayrıca 4 proje de yedek listede yer almıştır.

ERASMUS+ Programı Ana Eylem 2 (KA2 ) kapsamında ise  ilimizde 4 proje hibe almaya hak kazanmış olup; 1 proje de yedek listede yer almıştır.

Kabul edilen 9 adet KA1 projesi arasında, Müdürlüğümüz Araştırma ve Geliştirme (AR-GE) personelince hazırlanan KA104 Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği kapsamında "Yetişkin Eğitiminde Öğrenme Kültürü" adlı projemiz yer almaktadır. Proje, Halk Eğitim Merkezlerinde görev yapan personelimizi dijital ve medya okuryazarlığı alanında geliştirerek değerli olan bilgiyi yorumlayabilmeyi ve yorumlama yetisini geliştirmeyi amaçlamatadır.

Türkiye genelinde kabul edilen  10 adet, KA201 projesi arasında, Müdürlüğümüz Araştırma ve Geliştirme (AR-GE) personelince hazırlanan KA201 Stratejik Ortaklık "A New Approach In Inspectıon:Polycentrıc Method" adlı projemiz yer almaktadır.2023 MEB Eğitim Vizyonu kapsamında yönetim ve denetim mekanızması güçlendirilmesi amacıyla Avrupa'da kabul görmüş çoklu merkezli denetim sistemini, sistemimize entegre etmek hedefiyle yürüteceğimiz projemiz; Bakanlığımız Teftiş Kurulu Başkanlığı koordinatörlüğünde yürütülmektedir.

ERASMUS+ projeleri kapsamında Türkiye genelinde kabul edilen 35 KA 2 projesi arasında, Kurumumuz AR-GE personelince hazırlanan KA202 Stratejik Ortaklık 'DIGITAL ERA:WEB 3.0 BEYOND?" adlı projemizde gençlerimiz teknolojiyi sadece tüketmek degil üretmek amacıyla da kullanacak ve akillli telefon aplikasyonu üretmeleri tesvik edilecektir. Müdürlüğümüz koordinatörlüğündeki projemizin ortakları Altınordu MTAL,Gazi Üniversitesi,Çankaya Üniversitesi,Portekiz Viseu Politeknik Üniversitesi,Yunanistan Asset Tech ve Slovakya Braınware S.R.O'dir.

Karşıyaka Mahallesi Atatürk Bulvarı No 336/B Altınordu / ORDU - 0452 223 16 29 (30 31) / 0452 223 12 55

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.