ORDU İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 Eğitim Vizyon Belgesi ve Stratejik Plan Toplantısı Gerçekleştirildi

2023 Eğitim Vizyon Belgesi ve Stratejik Plan Toplantısı Gerçekleştirildi

Bakanlığımız tarafından açıklanan “2023 Eğitim Vizyon Belgesi” ile “Stratejik Plan” konusu İl Millî Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin BAŞ tarafından değerlendirildi.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin BAŞ’ın başkanlığında gerçekleştirilen ve İl Millî Eğitim Şube Müdürümüz Mustafa ÖZTÜRK ile Araştırma ve Geliştirme (AR-GE) ekibinin hazır bulunduğu toplantıda, “2023 Eğitim Vizyon Belgesi” konusu ve “Stratejik Plan” öngörü çalışmalarının il genelinde planlanması konusu ele alındı.

Müdürlüğümüz Araştırma ve Geliştirme (AR-GE) biriminde görevli Projeler Ekibi (PEK) ile Araştırma, Stratejik Planlama ve Kalite Geliştirme Ekibi (ASKE)’nin de katıldığı istişare toplantısında, İl Millî Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin BAŞ, Bakanlığımızın 3 yıllık hedef ve yaklaşımları çerçevesinde il genelindeki vizyon belgesinin hazırlık çalışmalarının ve stratejik planlama çalışmalarının değerlendirilmesi amacıyla istişare toplantılarının yapılması hususunda talimatlarda bulundu.

Toplantı, İl Millî Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin BAŞ’ın beklentilerini dile getirmesi, 2023 Eğitim Vizyon Belgesi ve Stratejik Plan konusunda değerlendirme, açıklamaları ile devam etti. 

30-10-2018

 

Karşıyaka Mahallesi Atatürk Bulvarı No 336/B Altınordu / ORDU - 0452 223 16 29 (30 31) / 0452 223 12 55

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.